Werken vanuit een Igluu

Werken vanuit een Igluu

19 Apr, 2009

Sinds eind februari ben ik met mijn kantoor gevestigd bij Igluu, ik was al langer op zoek naar kantoorruimte maar het is niet eenvoudig om als ‘starter’ iets te vinden. Je zit gauw vast aan een lease van 5 jaar of belachelijke kosten.

Igluu is een verzamelgebouw voor ZZP’ers, je huurt in principe een bureau en alle bijkomende faciliteiten kun je gratis gebruiken. Dus koffie, goed gevulde koelkast, internetverbinding en vergaderruimte met big-ass TV voor presentaties heb je in één keer tot je beschikking. Handig, want als je al dat spul ook nog eens moet kopen ben je al failliet voordat je goed en wel begonnen bent.

Uitzicht vanaf het dak

Uitzicht vanaf het dakterras

Het mooie is, dat het pand ook nog eens midden in het centrum van Utrecht staat. Behoorlijk inspirerende omgeving en de wandeltocht van ongeveer 10 minuten er naartoe is ook goed de moeite waard. Een hele verbetering ten opzichte van de files op de A2 onder weg naar Zaltbommel.

Ook leuk zijn de extraatjes die je er regelmatig bij krijgt. Zo nu en dan een verzorgd ontbijt of vrijmibeau (op donderdag) en natuurlijk een hele collectie nieuwe collega’s die garant staan voor een boel inspirerende gesprekken.

Voor geïnteresseerden staat er op Flickr een hele set foto’s. Wel veel detail en weinig overzicht maar het geeft in ieder geval een aardig beeld van waar ik me tegenwoordig op houd (als ik niet op pad ben). En natuurlijk via het Ning netwerk voor diegene die écht alles willen weten, de web 2.0 vertegenwoordiging is in ieder geval niets mis mee :-)

Tags: ,

2 Reacties op “Werken vanuit een Igluu”

  1. Mario

    21 Apr, 2009

    Leuk bericht!

  2. Xiara

    15 May, 2009

    Naar het schijnt zijn de leegstaande gebouwen van Lernaut en Hauspie ook interessant omdat ze tegenwoordig goedkoop verhuurd worden als kantoorruimtes. Maar dan moet je je wel gaan vestigen in het Ieperse, België… :)

Plaats reactie