Het laatste SEO- nieuws

Het laatste SEO- nieuws op frankwatching.com

Als je een goede website hebt, heb je een stevige basis voor een goede zoekmachine optimalisatie. Uiteindelijk is een goede, overzichtelijke website het meest belangrijke om aan de wensen van jouw klant te voldoen. Een duidelijk werkende website met goede teksten en links, zorgt ervoor dat de bezoeker van jouw website de juiste informatie kan vinden. Ook voor Google is dit een nieuwe belangrijke peiler om jouw website hoger in de zoekresultaten weer te geven. Hoe gebruiksvriendelijker, hoe beter jouw website scoort in de ranking.

Omdat de ontwikkelingen op het gebied van SEO zo snel gaan, is het belangrijk het laatste nieuws hierover te blijven volgen. SEO verandert voortdurend. Bijna dagelijks komt Google met updates. Het is op de lange termijn echt zonde als je hier alleen tijdens de opstart van je website aandacht aan besteed. Je moet hier tijd in blijven investeren.

Een website waar relevante informatie over dit onderwerp wordt gedeeld, is de website frankwatching.com. Hier vind je interessante en actuele artikelen, rapporten en blogs over SEO en online marketing. Frankwatching.com houdt alle laatste trends en ontwikkelingen bij op het gebied van marketing, communicatie, social media en digital. Omdat SEO actueel is, worden hier vaak nieuwe cases gedeeld.

Maar je kunt via frankwatching.com ook deelnemen aan relevante events en trainingen om je de kennis van SEO nog meer toe te eigenen. Je kunt een keuze maken uit eendaagse- of meerdaagse trainingen, met betrekking tot SEO teksten en zoekmachinemarketing. Hierbij bieden vakexperts direct toepasbare handvatten. Zo kun je de SEO principes meer eigen maken. Er staan ook gratis webinars op de website waar je aan kunt deelnemen, zoals bijvoorbeeld het webinar: ‘hengelen naar haakjes: van generieke zoekwoorden naar unieke content’.

Het is een platform waar meer dan 600 experts hun kennis delen via blogs en podcasts. Er worden met regelmaat nieuwe blogs geschreven. De redactie verzamelt daarnaast relevante artikelen, die worden gedeeld op het platform. Ook als je gebruik maakt van een professionele SEO partij, is het prettig om zelf te beschikken over de basis principes van SEO. Het is aan te bevelen om deze website regelmatig te bekijken en de laatste updates te lezen. Zodat straks ook jouw website weergegeven wordt op de eerste pagina in de zoekresultaten.